Bladwijzers á GoGo

Apps zijn al een tijdje helemaal hot. Dat weet iedereen. Maar wist je dat er ook een andere slimme manier is om als eerste de nieuwste muziek op je telefoon te checken? Juist, een oude vertrouwde bladwijzer!

Maar hoe stel je zoiets in op je telefoon? Eigenlijk is het heel simpel. Volg de onderstaande stappen en jij hebt op jouw telefoon iets veel beters dan een App: onze volledige website met één druk op je scherm!

iPhone / iPad / iPod
Heb je een apparaat van Apple, dan is dit vrij eenvoudig. Ga via Safari naar de homepage van Nieuweplaat.nl en druk op het vierkantje met het pijltje naar boven. Op een iPhone en een iPod zit dit in het midden onderin, op een iPad zit dit links naast de adresbalk. Een nieuw venster opent zich. Tik in dit nieuwe venster op ‘Voeg toe aan beginscherm’. Geef de bladwijzer in het volgende scherm een titel (wij adviseren Nieuweplaat, dit past precies onder de afbeelding) en de snelkoppeling op je homescreen is klaar!

Android
Bij Android gaat het helaas iets lastiger om een bladwijzer toe te voegen. Open je webbrowser (Chrome) en ga naar de homepage van Nieuweplaat.nl. Klik op het sterretje in Chrome om onze website toe te voegen aan je favorieten en sla deze op. Vervolgens ga je naar de instellingen van je browser en druk je op bladwijzers. Nieuweplaat.nl staat hier nu tussen. Tik op deze bladwijzer en houd hem ingedrukt. Na een seconde krijg je een menu en kies je de optie ’toevoegen aan startscherm’. Klaar!

Vanaf nu ben je nog maar één vingertap verwijderd van de nieuwste platen!