Win kaarten voor

Pagina

Welcome Home Festival!

Op 29, 30 en 31 mei is het E3-strand in Eersel (onder Eindhoven) de beste locatie voor een vakantie in eigen land. Het E3-strand wordt tijdens een volledig nieuw camping festival voor drie dagen je feestelijke thuis. Een vernieuwend festival van techno tot rock-n-roll maken Welcome Home tot een nieuwe vakantie bestemming om nooit meer te vergeten. Startend op Hemelvaartsdag met het campingprogramma en afsluitend op zondag met het gezamenlijke ontbijt zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt op dit prachtige Brabantse strand. Het wordt een weekend met je beste vrienden of vriendinnen want één ding is zeker; Welcome Home beleef je samen!

 

Programma

Welcome Home PosterDonderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) zet Welcome Home de deur open voor haar bezoekers. Met de opening van de camping en een dikke pre-party in de avond is deze dag de perfecte opwarmer voor een fantastisch weekend. Als de volgende ochtend de vogels fluiten, iedereen rustig zijn ogen opent en de zon het festival terrein al weer begint op te warmen, staat vrijdag 30 mei in het teken van de eerste volledige festivaldag. Bij de Open Huis stage voelt iedereen zich direct thuis met de stevige techno beats van binnen- en buitenland. De Tuinhuis stage zal zich van zijn meest sprekende tech-house kant laten zien en bij Le Garage, gehost door The Spineshakers, kun je zowel vrijdag als zaterdag terecht voor funky Rock ’n Roll. De intieme Blokhut Area staat op vrijdag en zaterdag garant voor eclectic sounds in de breedste zin van het woord! Na drie geweldige dagen van feesten, uit je dak gaan en genieten van de lekkerste muziek is er op zondag ochtend nog tijd voor een gezamenlijk camping ontbijt en de gewenste ochtendgymnastiek, voor we allen weer in een klein zomerslaapje duiken.

 

Camping

De camping vormt je thuisbasis en zal gekenmerkt worden door diversiteit, gastvrijheid, gezelligheid en het ultieme vakantiegevoel. Of je nu wilt ontspannen, nieuwe mensen wilt ontmoeten of de grootste lol wilt maken met je vrienden, op de camping is altijd wat te beleven. Wil je met een tent, camper, caravan, iglo of je zelf in elkaar getimmerde boomhut komen dan kan dat, het maakt allemaal niks uit. Maak van de camping je thuis, de ruimte is er en de rest komt vanzelf!

 

Playground

Naast de camping zijn er op het festival terrein nog talloze andere leuke activiteiten te beleven. Op de Playground, met verschillende vette speeltoestellen kun je weer even helemaal terug naar de kindertijd. Verder staan er loungebedden op het strand, kun je voor leuke gadgets terecht op de markt en kun je genieten van mamma’s finest food op het centraal gelegen foodplein.

 

Win kaarten!

Jij maakt kans op kaarten. En niet zomaar kaarten, een heus groepsticket voor jou en drie vrienden! Dit betekent dat jullie drie dagen lang naar het festival mogen, inclusief camping. Dus schraap je tentharingen en wat luchtbedden alvast bij elkaar, want wie weet staan jullie straks te feesten op het Welcome Home Festival!

Daarnaast verloten we onder de inzendingen twee setjes Weekendtickets. Dit kaartje geeft jou en een vriend of vriendin toegang op 30 en 31 mei en is exclusief camping. Hoe tof is dat?

 

Wat moet je doen?

Heel simpel: vul hieronder je gegevens in en houd je mailbox de komende tijd in de gaten. Veel succes!

 


 

[contact-form-7 id=”5230″ title=”Welcome Home”]