Afrojack ft. Snoop Dogg – Dynamite

De Nederlandse DJ Afrojack staat niet stil dit jaar. De track “Ten Feet Tall” staat nog maar net in de Top 40 of zijn samenwerking met Anouk, “You & I”, komt uit. Ook maakt hij een populaire remix van “Do Or Die” van Thirty Seconds To Mars. En nu is er een album en alweer een nieuwe track. Hij draaide deze als laatste plaat van zijn set op het Ultra Music Festival. Het was de eerste keer dat we Dynamite hoorden van zijn eerste album “Forget The World”.

De plaat is een samenwerking met Snoop Dogg. En het was zeker niet de eerste keer dat de rapper hits scoort door slim samen te werken. In 2010 had Snoop een hit samen met Katy Perry, California Gurls. Een jaar later heeft hij met 2 samenwerkingen opnieuw groot succes. Eerst met David Guetta voor “Sweat” en even later gewoon weer met Wiz Khalifa en Bruno Mars voor de track “Young, Wild & Free”.
In 2012 wordt de hond een leeuw als hij zijn naam verandert in Snoop Lion en brengt hij in het voorjaar van 2013 het album Reincarnated uit. Nu een jaar later heet hij weer gewoon Snoop Dogg en is hij te horen op Dynamite van Afrojack.