Kanye West ft. Travis Scott – Wash Us In The Blood

Afgelopen vrijdag kondigde Kanye West het al aan, maar vandaag krijgen we dan de nieuwe single Wash Us In The Blood met niemand minder dan Travis Scott. Het nummer is afkomstig van het opkomende album dat God’s Country heet. Tegelijkertijd krijgen we de video die geregisseerd is door Arthur Jafa. Arthur vertelde eerder op Instagram Live over de clip en de mogelijke titel van het nieuwe album. Wash Us In The Blood volgt nadat Kanye eerder een lijst van aankondigen de wereld in slingerde. Zo trapte zijn #WESTDAYEVER vrijdag af met het nieuws dat zijn modelabel Yeezy een samenwerking aangaat met kledingmerk Gap. Gigantisch nieuws waar hij bijzonder trots op is, aangezien hij zelf eerder bij Gap werkte. Dat maakte hij diezelfde dag nog duidelijker met een niet eerder uitgebrachte clip voor Spaceship, waar hij rapt “Let’s go back, back to the Gap / Look at my check—wasn’t no scratch / So if I stole, wasn’t my fault / Yeah, I stole—never got caught“.

 

Ook meldde Kanye dat er een animatieserie aankomt voor Kids See Ghosts, het project waar hij in 2018 met Kid Cudi een gelijknamig album mee uit bracht. Beide artiesten verzorgen stemmen in de serie. In de trailer zien we de kenmerkende dropout bear van de eerste drie Kanye West albums. De serie is geregisseerd door Takashi Murakami. De Japanner ontwiep de cover van Graduation en Kids See Ghosts.

Alsof het allemaal nog niet genoeg is mogen we ook geloven dat Jesus Is King 2 snel te beluisteren is. Eerder tweette Kanye West en Dr. Dre over dit project van de twee hiphop iconen, maar daarna was het lang stil. In de tweet met al het nieuws vinden we “JESUS IS KING DR. DRE VERSION” terug. Na al deze aankondigen, en een video van Snoop Dogg in de studio met de heren, kunnen we erop aan dat dit ook gauw op alle streamingsdiensten verschijnt. Tot die tijd zetten we de nieuwste single op repeat.

View this post on Instagram

Ye n Dre??????????????

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on