Céline Dion – Imperfections/Lying Down/Courage

Op 15 november brengt Céline Dion haar langverwachte nieuwe album Courage uit, haar eerste Engelstalige plaat in zes jaar. Van dat album werd in juni al het nummer Flying On My Own gelanceerd. Nu verrast de Canadese superster haar trouwe fans met maar liefst drie nieuwe songs op dezelfde dag en wel: Imperfections, Lying Down en de titeltrack van het het album Courage. 

Imperfections is een fijne pop-song die gaat over zelfkritiek en werd geschreven door Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles en DallasK. Lying Down is een typische Dion-ballad die gaat over het opkrabbelen na een ongezonde relatie en geschreven door de Nederlandse songwriter Giorgio Tuinfort in samenwerking met niemand minder dan David Guetta en Sia.

De titeltrack Courage is ook weer een ballad, een nummer waarin de zangeres haar luisteraars kracht en ‘fierceness’ toezingt wanneer je voor een nieuwe uitdaging staat. Deze track werd geschreven door Stephan Moccio, Erik Alcock en Liz Rodrigues. Dion’s nieuwe album wordt dus op 15 november wereldwijd gelanceerd. Met het album aan haar zijde gaat de zangeres ook uitgebreid op wereldtournee. Of ze voor concerten ook naar ons land komt is nog niet bekend maar we hebben goede hoop! Dus, fingers crossed!