Kom jij ons team met spotters versterken?

spotters

Ben je helemaal gek van muziek en wil je je nieuwste ontdekkingen altijd met iedereen delen? Dan bieden wij je daarvoor het perfecte platform. Nieuweplaat draait om nieuwe muziek en de spotters vormen dan ook een belangrijk onderdeel van onze website.

Wat doen spotters?
Als spotter zet je de nieuwste singles voorzien van een klein tekstje op onze site. Dit kan in alle genres van soul tot indiepop van grote artiesten als Adele en Armin van Buuren tot een opkomende zangeres uit het achterland. Met betrekkelijke korte en snel te produceren bijdragen heb je zo een aandeel te pakken in de verdere ontwikkelingen die Nieuweplaat de komende jaren hoopt te maken. Daarnaast staat het je vrij om mee te doen aan al onze andere projecten binnen Nieuweplaat.

Spotters kunnen we in elk genre wel gebruiken, dus schroom niet en stuur een proefspot naar kasper@nieuweplaat.nl en wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwste lid van ons topteam.

Recensenten
Daarnaast zijn er ook altijd nieuwe recensenten welkom. Hierbij krijg je regelmatig de kans om muziek van je favoriete artiesten al voor de release te beluisteren en om je ongezouten mening te geven. De functie van recensent en spotter combineren mag natuurlijk ook. Daarnaast dienen er zich ook regelmatig mogelijkheden aan om artiesten te interviewen (waarbij je soms aansluitend gratis een concertje kan bijwonen). Klinkt als ideaal tijdverdrijf voor een muziekliefhebber. Nietwaar?

NB. Nieuweplaat is een site die gemaakt is en gevuld wordt door en voor muziekliefhebbers. Deze doen alles op vrijwillige basis.