Nieuweplaat.nl zoekt redacteuren!

Nieuweplaat.nl groeit. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste muziekliefhebbers, die op vrijwillige basis onze redactie willen versterken. Maak samen met ons het grootste online platform voor nieuwe muziek in Nederland!

Recensenten
Houd jij van muziek, gaat er geen dag voorbij zonder dat je een koptelefoon op je hoofd hebt en geef je graag je mening? Meld je dan direct aan als recensent! We bieden je een platform voor jouw werk en de mogelijkheid om je writing skills aan te scherpen, omdat je feedback krijgt van ervaren eindredacteuren.

Wat verwachten wij?  Twee recensies per maand. Je bent vrij in je albumkeuze.

Spotters
Een spotter is iemand die minimaal vier keer per week de nieuwste tracks spot voor Nieuweplaat.nl. Je struint diverse bronnen af om nieuwe muziek te vinden en plaatst de tracks, waarvan jij vindt dat iedereen ze gehoord móét hebben, op de site. Een gevatte tekst erbij en klaar! Vanaf dat moment gaat jouw spot de wereld over. We zijn speciaal op zoek naar liefhebbers van de volgende genres: rock, indie, hiphop/r&b en soul/jazz.

Wat verwachten wij?  Om de dag een spot, dus ongeveer 4 spots per week.

Als lid van de Nieuweplaat-redactie heb je nog meer mogelijkheden. Je neemt interviews af met de artiesten van het moment, schrijft achtergrondartikelen of stelt Spotify lijsten samen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Kom jij Nieuweplaat versterken? Of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar wilke@nieuweplaat.nl en wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwste lid van ons topteam.