Enthousiaste spotters en recensenten gezocht voor Nieuweplaat

spotters

Ben je helemaal gek van muziek en vooral als de plaat nog gloednieuw is? Heb je daarnaast de drang om zoveel mogelijk van je ontdekkingen te delen met iedereen die het maar horen wil? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres! Bij Nieuweplaat zijn we namelijk altijd opzoek naar spotters.

Wat doen spotters?
Als spotter zet je de nieuwste singles, voorzien van een klein tekstje, op onze site. Dit kan in alle categorieën. Van soul tot indiepop van grote artiesten als Ed Sheeran en Foo Fighters tot een opkomende zangeres uit het achterland. Met betrekkelijke korte en snel te produceren bijdragen heb je zo een aandeel te pakken in de verdere ontwikkelingen die Nieuweplaat de komende jaren wil maken. Daarnaast staat het je vrij om mee te doen aan al onze andere projecten binnen Nieuweplaat.

Spotters kunnen we in elk genre wel gebruiken, dus schroom niet en stuur een proefspot naar kasper@nieuweplaat.nl en wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwste lid van ons topteam.

Recensenten
Hoewel het minder onze prioriteit heeft om ons op dat gebied te versterken, zijn nieuwe recensenten natuurlijk ook altijd welkom. Beide functies combineren mag natuurlijk ook. Sollicitaties hiervoor kunnen naar het eerder genoemde e-mailadres.

NB. Nieuweplaat is een site die volledig gemaakt is door en voor muziekliefhebbers. Deze doen alles op vrijwillige basis. Al zijn we met ons beperkte budget in staat gebleken om onze borrelvergaderingen te bekostigen. Zorg dat je de volgende niet mist!

    Wat vind jij van deze plaat?