Enthousiaste recensenten en spotters gezocht voor Nieuweplaat

Ben je helemaal gek van muziek en vooral als de plaat nog gloednieuw is? Heb je daarnaast de drang om zoveel mogelijk van je ontdekkingen te delen met iedereen die het maar horen wil? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres! Bij Nieuweplaat zijn we namelijk altijd opzoek naar recensenten en spotters.

Recensenten
Als recensent duik je een of twee keer per maand in een gloednieuw album en geef je jouw mening. Het leuke is dat je soms al albums tot je beschikking hebt, die voor de rest van de wereld nog niet te horen zijn. Dus heb je een goede pen en verkondig je graag jouw mening over muziek: schroom niet en stuur een mailtje naar kasper@nieuweplaat.nl. Wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwste lid van ons schrijversteam.

Wat doen spotters?
Als spotter zet je de nieuwste singles, voorzien van een klein tekstje, op onze site. Dit kan in alle categorieën. Van soul tot indiepop van grote artiesten als Ed Sheeran en Drake tot een opkomende zangeres uit het achterland. Met betrekkelijke korte en snel te produceren bijdragen heb je zo een aandeel te pakken in de verdere ontwikkelingen die Nieuweplaat de komende jaren wil maken. Sollicitaties hiervoor mogen eveneens naar kasper@nieuweplaat.nl worden gestuurd.

Beide functies combineren mag natuurlijk ook. Daarnaast staat het je vrij om mee te doen aan al onze andere projecten binnen Nieuweplaat, zoals interviews en andere producties.

NB. Nieuweplaat is een site die volledig gemaakt is door en voor muziekliefhebbers. Deze schrijven op vrijwillige basis.