Enthousiaste recensenten en spotters gezocht voor Nieuweplaat

Ben jij altijd op de hoogte van de allernieuwste muziek? En vind je het leuk om over die muziek te schrijven en dit met zoveel mogelijk mensen te delen? Dan zijn we bij Nieuweplaat op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk naar enthousiaste recensenten en spotters die zich bij onze vrolijke redactie willen voegen.

Wat doe je als spotter?
Als spotter verzamel je de allernieuwste singles, voorzien van een klein tekstje, op onze site. Dit kun je doen voor alle mogelijke genres en voor artiesten van elk niveau. Van soul tot indiepop en van grote artiesten als Ed Sheeran en Drake tot een opkomende zangeres uit het achterland. Door zo snel mogelijk nieuwe singles online te zetten, draag jij bij aan onze missie om de meest actuele muziekwebsite van Nederland te zijn en te blijven. Wil jij spotter worden voor Nieuweplaat? Stuur jouw motivatie naar ivo@nieuweplaat.nl. Wie weet maak je binnen de kortste keren deel uit van de leukste muziekredactie die je je maar kunt voorstellen.

Wat doe je als recensent?
Als recensent duik je een of twee keer per maand (of zo vaak je wilt) in een gloednieuw album en geef je jouw mening. Vaak heb je de albums al van tevoren tot je beschikking, terwijl deze voor de rest van de wereld nog niet te horen zijn. Dus heb je een goede pen en verkondig je graag jouw mening over muziek? Schroom niet en stuur een mailtje met motivatie naar ivo@nieuweplaat.nl. Wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwste lid van onze enthousiaste redactie vol muziekfanaten.

Je kunt natuurlijk ook de rol van spotter en recensent combineren!

Schrijven voor Nieuweplaat biedt nog veel meer!

Schrijven voor Nieuweplaat biedt bovendien nog veel meer kansen: interviews met diverse artiesten, nieuwe rubrieken verzinnen voor onze B-kant, meehelpen aan het bijhouden van de socials. Je kunt doen wat je leuk vindt en waar jij energie van krijgt! Zo krijg je de kans om je te ontwikkelen als schrijver/muziekjournalist, terwijl je gewoon met je hobby muziek bezig bent. Te gek toch?

N.B. Nieuweplaat is een site die volledig is gemaakt door en voor muziekliefhebbers. Alle redactieleden schrijven op vrijwillige basis.