Nieuweplaat.nl zoekt een eindredacteur (en meer)

Eindredacteur

De taal van muziek begrijpen is één ding, maar over muziek schrijven zonder taalfouten te maken, dat is pas echt lastig. Nieuweplaat.nl is daarom op zoek naar een nieuwe eindredacteur, die het werk van onze recensenten zorgvuldig nakijkt. Gruwel jij ervan als iemand schrijft ‘Red Chili Peppers hebben…’, ‘De nieuwe LP van Adele…’ of schiet je onmiddellijk in actie bij een verkeerd geplaatst accentje, dan verwelkomen we je graag bij ons team met jonge en enthousiaste muziekliefhebbers.

Interesse? Mail naar kasper@nieuweplaat.nl.

Overigens mag je ook nog solliciteren voor de volgende functies. Het combineren van meerdere functies is bij ons ook mogelijk.

Recensenten
Houd jij van muziek, gaat er geen dag voorbij zonder dat je een koptelefoon op je hoofd hebt en geef je graag je mening? Meld je dan direct aan als recensent! We bieden je een platform voor jouw werk en de mogelijkheid om je writing skills aan te scherpen.

Wat verwachten wij?  Twee recensies per maand. Je bent vrij in je albumkeuze.

Spotters
Een spotter is iemand die de nieuwste tracks spot voor Nieuweplaat.nl. Je struint diverse bronnen af om nieuwe muziek te vinden en plaatst de tracks, waarvan jij vindt dat iedereen ze gehoord móét hebben, op de site. Een gevatte tekst erbij en klaar! Vanaf dat moment gaat jouw spot de wereld over.

Wat verwachten wij?  Om de dag een spot, dus 3-4 spots per week.

Als lid van de Nieuweplaat-redactie heb je nog meer mogelijkheden. Zoals interviews afnemen, het schrijven van achtergrondartikelen en interessante Spotify-lijsten samenstellen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Kom jij Nieuweplaat versterken? Of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar kasper@nieuweplaat.nl en wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwste lid van ons topteam.