Leigh-Anne – No Hard Feelings

Leigh-Anne - No Hard Feelings EP

Waardering

6

Ook het derde lid van Little Mix is er met nieuwe muziek nadat de groep in 2021 besloot een pauze te nemen. Leigh-Anne had een jaar geleden al haar eerste single uitgebracht genaamd Don’t Say Love en dit jaar kwamen de eerste twee nummers van haar nieuwste ep No Hard Feelings uit: Stealin’ Love en Forbidden Fruit.

Daar zijn nu  drie nieuwe nummers bijgekomen om deep compleet te maken.  No Hard Feelings gaat over de liefde en relaties, maar anders dan de meeste vrolijke liefdesliedjes. Zo zegt Leigh-Anne  over het eerste nummer Stealin’ Love: “Alles op Instagram ziet er perfect uit en niets is dat. Dat wilde ik laten zien in mijn relatie. Het gaat over iemand die liefde van je steelt – je geeft zoveel en zij nemen het en geven er niet genoeg voor terug.”

De volgende drie nummers Forbidden Fruit, OMG en Anticipate zijn alle drie sensueel, ergens doet het je ook denken aan liedjes van Little Mix, zoals Rendezvous, Notice en Private Show.Ondeugende teksten  die je met gemak ook sexy zou  kunnen noemen. Het is leuk om deze sfeer ook te horen bij Leigh-Anne zelf.

No Hard Feelings wordt goed afgesloten met I’ll Still Be Here, het maakt de cirkel rond. Waar het eerste lied van deze ep een stroeve relatie beschrijft, beschrijft het laatste lied dat ondanks de moeilijke tijden de persoon er wel altijd voor de ander is. I’ll Still Be Here is een hip nummer waar tussendoor het geluid van een draaitafel van een DJ te horen is, dit geeft het nummer een originele touch.  No Hard Feelings  is een fijne ep om naar te luisteren voor de liefhebbers van pop met een mix van R&B. Alle nummers hebben een goede beat, zijn hip en ondanks dat alle nummers over liefde en relaties gaan, kan je het in elke stemming luisteren.