Paris Hilton ft. Lil Wayne – Good Time

Paris Whitney Hilton is een Amerikaanse societyster, zangeres en actrice. Tenminste, dat zegt Wikipedia over haar. Of ze echt als zangeres kan worden beschouwd mag je zelf bepalen. Net als haar zus Nicky Hilton is zij de achterkleindochter van Conrad Hilton, de oprichter van de hotelketen.

Paris Hilton begon bekend te raken bij het publiek doordat ze bij feestjes de boel flink op stelten zette. Maar sinds ze met haar toenmalige vriend Rick Salomon te zien was in een zelfgemaakte seksvideo die ‘uitlekte’ op het internet, heeft ze een model-, muziek- en filmcarrière kunnen uitbouwen. De seksvideo werd later onder de titel ‘1 Night in Paris’ op dvd uitgebracht (!). Er werd door de familie Hilton tevergeefs een rechtszaak tegen de producent aangespannen, maar Paris gaf toestemming de film uit te brengen in ruil voor een flinke vergoeding. Ach ja, alles voor het geld toch?

Door het aanzienlijke familiekapitaal is ze in staat zich een uitbundige levensstijl te veroorloven. Ze zal een deel van het Hilton Hotel Corporation erven van haar vader wanneer deze komt te overlijden. Het vermogen van de familie Hilton wordt geschat op 2,3 miljard dollar, wat omgerekend ongeveer 1,5 miljard euro is.