Pretty Lights – Give Your Love Away

Dit is heel erg cool. Combineer elektronische muziek met een live band en een gigantische on stage lichtshow en je hebt de nieuwe video van Pretty Lights: ‘Give Your Love Away’.

Pretty Lights is de artiestennaam van Derek Vincent Smith, een Amerikaanse elektronische muziek artiest. De video is een compilatie van de 2013 editie van het Red Rock Concert, Pretty Lights’ jaarlijkse concertreeks. Dit jaar was het echter voor het eerst dat hij niet in zijn eentje op het podium stond, maar vergezeld door een hele live band. Voor Pretty Lights een droom die uitkomt:

“My dream has come true. I will be hitting the road for my 2013 fall tour with a FULL, AWESOME LIVE BAND! We will be fusing new, hot production with the live band’s gritty old school hip-hop soul break styles in a way that production and a live band have never been heard together before.” (Bron: thissongissick.com)

‘Give Your Love Away’ is een nieuw nummer wat niet afkomstig is van een van de eerdere albums van Pretty Lights. Het laatste album dat Pretty Lights uitbracht is A Color Map of the Sun, uitgebracht in juli van dit jaar. Ondanks het feit dat dit al het vierde album is van de artiest is dit pas zijn eerste ‘fysieke’ album. De drie voorgaande albums waren alleen via download verkrijgbaar.