Enrique Iglesias – Heart Attack

De Spaanse God. Tenminste, voor veel huisvrouwen. Iglesias, bekend van o.a. ‘Bailamos’ en ‘Hero’, heeft geen minuut stilgezeten. Volgens zijn records heeft hij het gepresteerd om sinds 2007 ieder jaar tenminste één keer in de Nederlandse Top 40 óf tiplijst terecht te komen. Op het nippertje, want in 2012 bleek zijn single ‘Finally Found You’ maar net op nummer 14 in de Tipparade te hangen.

Het begin van de clip doet vermoeden naar een zwaar en gevoelig nummer, met veel violen, heerlijke vocale uithalen en een hoop emotie. Bij de start van de muziek word je echter direct uit dit vermoeden geramd en weet je plotseling weer waarom je de albums van Iglesias altijd lekker in de schappen laat staan.

Vanzelfsprekend rijst nu de vraag: zal hij dat met deze nieuwe single langer volhouden? Het is meer van hetzelfde wat we van deze Spaanse Schone gewend zijn. Moet hij het echt nog van zijn uiterlijk hebben, of maakt de man wel degelijk goede muziek? Ik ben benieuwd wat jij hiervan vindt. Laat het achter in een reactie onderaan deze pagina.